Despre noi Echipa noastră
Bogdan Nicolae este numele meu, iar fotografia este pasiunea mea, chemarea mea și singurul lucru de care nu mă plictisesc niciodată. Intotdeauna incerc să creez ceva deosebit la fiecare eveniment fotografiat; nu fotografiez subiecte, ci sentimentele pe care acestea le transmit. Ador provocarea de a captura imagini și momente inedite cu cei mai putin dezinhibați sau cei prinși in febra unui eveniment important din viața lor. Cred că perfecțiunea este posibilă și incerc să mă apropii cât mai mult de ea.
Alin Nicolae
Pasiunea mea pentru fotografie s-a nascut din provocarea lansata de fratele meu. Aveam deja un portofoliu vast de fotografii realizate cu diferite ocazii, dar abia atunci am inceput sa le privesc cu un ochi autocritic. Apoi a venit intrebarea: Chiar sunt pasionat de fotografie? Bineinteles ca sunt. Altfel nu as mai devora carti,reviste,articole de specialitate si nu as mai fotografia si analiza constant fotografia. E cazul sa scoatem din vocabular cuvantul pasiune si mai degraba sa o demonstram.
Andrei Mărginean
Nu trebuie sa fii profesionist ca sa faci fotografie si apoi sa te bucuri de ea. Insa atunci cand vrei sa arati ca ai mai mult de oferit, devii un alergator la maraton: petreci din ce in ce mai mult fotografiind, te inconjori de oameni de la care ai ce invata si chiar neglijezi somnul sau interactiunea umana.Sunt unul dintre cei norocosi, care are sansa de a invata, de a intreba si cel care poate spune ca iubeste ceea ce face si face ceea ce iubeste!. Imi place sa surprind momentele speciale, legatura dintre oameni; imi place sa daruiesc amintirea unor clipe.